Uitverkoop!

51% korting House of Java nu entree maar €69.00 pp

69.00

Privé sauna arrangement + hapjes en bubbels voor 2 bij House of Java €69.00

Artikelnummer: f94fed07a61a Categorie: Tag:

Privé sauna arrangement + hapjes en bubbels voor 2 bij House of Java voor maar €69.00 bij Tripper.nl

Privés sauna arrangement voor twee + evt behandeling (30 min) bij House of Java met [korting] korting. Inclusief hapjes & bubbels. 3 maanden geldig.

Gun jezelf en je partner of een vriendin(in) een moment van rust, luxe en pure ontspanning in volledige privacy. De Privé Spa bevindt zich in het groene Bolderberg, op een steenworp van Hasselt en Circuit Zolder. Ervaar een andere manier van wellness in de Privé Sauna in een natuurlijke en Oriëntaalse oase. Rust uit in de relaxatie ruimte, die enkel is ingericht met natuurlijke materialen in aardse kleurstellingen en authentieke Javaanse elementen. Laat je inspireren en verrassen door de kleinste details. Je hebt toegang tot een jacuzzi, infrarood zone, sauna en een rustruimte met een privé douche, tv en gratis wifi. Je krijgt als service een fles Evian water.

Je hebt 2,5 uur toegang tot een jacuzzi, infrarood zone, sauna en een rustruimte met een privé douche, tv en gratis WiFi. Inclusief hapjes en bubbels. Kies je de deal inclusief behandeling? Bekijk hier alle massages en bekijk hier alle gezichtsbehandelingen. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van House of Java.

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: