Uitverkoop!

50% korting Stichting Nathan Markuszower Theaterproducties nu entree maar €19.95 pp

19.95

Entreeticket Musical Autumn Nights €19.95

Artikelnummer: f306df6ed6c5 Categorie: Tag:

Entreeticket Musical Autumn Nights voor maar €19.95 bij Tripper.nl

Koop je tickets voor Musical Autumn Nights met [korting] korting. Geldig op 11 oktober 2023. Mobiel scanbaar.

Na het succes van vorig jaar is ‘Musical Autumn Nights’ terug met een geheel nieuwe cast.  Geniet van  Tessa Sunniva van Tol (o.a. The Little Mermaid & Anastasia) Anne Appelo (The Lion King & The Bodyguard), Sanne den Besten (Mamma Mia! & The Sound of Music), David van den Tempel (Soldaat van Oranje & Evita) en Shay Lachman (Aladdin & Spring Awakening), die samen met een live band én de leden van een groot koor, de meest iconische nummers uit de musical geschiedenis ten gehore brengen. Van klassiekers als ‘The Phantom of the Opera’ en ‘Les Misérables’ tot moderne hits als ‘Hamilton’ en ‘Dear Evan Hansen’.

Maar ‘Musical Autumn Nights’ is meer dan alleen een concert. Het is een avond vol entertainment. Naast de vijf top-solisten hebben ze elke voorstelling een groots koor. En als kers op de taart is er ook nog een live-band dat de muziek tot leven brengt, waardoor je de nummers op een compleet nieuwe manier ervaart.

Of je nu een die-hard musicalfan bent of gewoon op zoek bent naar een avondje uit vol muziek en plezier, ‘Musical Autumn Nights’ heeft voor elk wat wils. Mis deze unieke theaterervaring niet en koop nu je tickets!

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk hier voor meer informatie 

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: