Aanbieding!

50% korting Flanders Flight Training Center nu entree maar €49.50 pp

49.50

Vliegen in een vluchtsimulator bij Flanders Flight Training Center €49.50

Artikelnummer: 959204b6fbd5 Categorie: Tag:

Beschrijving

cshow

Vliegen in een vluchtsimulator bij Flanders Flight Training Center voor maar €49.50 bij Tripper.nl

Vliegen in een vluchtsimulator bij Flanders Flight Training Center met [korting] korting. Geldig t/m 30 juli 2022. Mobiel scanbaar.

Als luchtvaart je passie is of altijd al gedroomd hebt om met een Boeing te vliegen, dan hoef je niet verder te zoeken. Flanders Flight Training Center beschikt over een simulator van een Boeing 737-800 en een projectiescherm van 9 meter, waardoor je zou vergeten dat je in een simulator zit. De simulator is beschikbaar voor iedereen vanaf 10 jaar en een minimale lengte van 1.5 meter. Ook piloten en piloten in opleiding kunnen hier terecht om hun vaardigheden aan te scherpen of om zich voor te bereiden op checkrides, interviews bij maatschappijen of voorbereiding op mcc training.

Flanders Flight Training Center stelt enkel de simulator ter beschikking en geeft geen training. Zij bieden je de keuze uit 24.000 vliegvelden wereldwijd met een up to date navigation database. Alsof dit nog niet genoeg is, kunnen ze je ook in hevig stormweer laten vliegen en tientallen failures simuleren.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Flanders Flight Training Center.