Uitverkoop!

50% korting Excellent Woonbeurs nu entree maar €12.50 pp

12.50

Entreeticket Excellent Woonbeurs in Rotterdam Ahoy €12.50

Artikelnummer: c97b227f6ee3 Categorie: Tag:

Entreeticket Excellent Woonbeurs in Rotterdam Ahoy voor maar €12.50 bij Tripper.nl

Excellent Woonbeurs in Rotterdam Ahoy met [korting] korting. Geldig van 24 t/m 26 november 2023. Mobiel scanbaar.

Ben je een echte liefhebber van architectuur? Bezoek dan van 24 t/m 26 november 2023 de Excellent Woonbeurs in Rotterdam Ahoy. Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen en krijg de kans om een kijkje te nemen in de high-end woonbranche. Hier kun je je perfect oriënteren en laten inspireren door de toonaangevende architecten en tentoonstellingen. Denk niet alleen aan stands met designer producten, maar ook aan volledige designer woningen. Zo vind je precies de stand die aansluit op jouw smaak en wens(en).

Of het nu gaat om kunst, designmeubelen, architectuur, woonaccessoires of auto’s en boten, op de Excellent Woonbeurs sta je midden in de beleving. Daar kun je alles zien, ruiken voelen en horen. Alle zintuigen worden er namelijk geprikkeld op een onvergetelijke manier. En ja, ook de smaakpapillen. Want bij de high end experience die ze bieden wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Daarnaast kun je genieten van een live optreden van OG3NE en de DJ-skills van DJ Chelsea.

Excellent Magazine

Bij Excellent Magazine hebben ze de lat hoog liggen als het gaat om het tonen van de fraaiste ontwerpen op het gebied van wonen en lifestyle. Bij de Excellent Woonbeurs gaan ze nog een stap verder en halen ze alles uit de kast. Voor jou, om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke dag beleeft. Dat kunnen zij alleen dankzij de medewerking van hun partners die exposeren, die er met hun allermooiste creaties staan. Het wordt een feest der herkenning, een feest van verbazing en een climax aan inspiratie.

Data en tijden

  • Vrijdag 24 november 2023
    11:00 – 21:00 uur 
  • Zaterdag 25 november 2023
    11:00 – 18:00 uur
  • Zondag 26 november 2023
    11:00 – 18:00 uur

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Excellent Woonbeurs.

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: