Aanbieding!

50% korting entree Diamantmuseum Amsterdam

8.00 4.00

Korting tickets Diamantmuseum Amsterdam vandaag maar €4.00 ipv €8.00

Artikelnummer: c064885c2874 Categorie: Tag:

Beschrijving

Koop nu tickets voor Diamantmuseum Amsterdam met 50% korting, betaal vandaag maar €4.00 ipv €8.00 voor een toegangsbewijs bij Tripper.nl

Entreeticket Diamant Museum Amsterdam

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 30 april 2021. Gratis voor kinderen t/m 12 jaar. Dagelijks geopend van 09:00 tot 17:00 uur.

Het Diamant Museum, gelegen in het hart van het Amsterdam op een steenworp afstand van het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum, is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in diamanten en sieraden. De tentoonstelling gaat terug in de tijd en legt uit hoe de diamanten worden gevormd en verwerkt. Je ontdekt er hoe de passie van de mens voor diamanten zich heeft ontwikkeld en welke rol macht en rijkdom hierin spelen. Zo heeft het Diamant Museum Amsterdam een prachtige historische collectie met oude wapens en replica’s van tiara’s en kronen. Daarnaast is er een unieke permanente collectie met beroemde stukken zoals het Katana zwaard (Japans) van Murano glas met 1967 diamanten en 494 robijnen, de kleinste diamant ooit geslepen en de diamant Ape Skull. Deze schedel bevat 17.000 briljante diamanten en is geïnspireerd op de met diamanten ingelegde menselijke schedel van Damien Hirst.

Bereikbaarheid 

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Diamant Museum Amsterdam.