Aanbieding!

50% korting Diamantmuseum Amsterdam nu entree maar €5.50 pp

5.50

Entreeticket Diamant Museum Amsterdam €5.50

Artikelnummer: 993a85891916 Categorie: Tag:

Beschrijving

Entreeticket Diamant Museum Amsterdam voor maar €5.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2021. Gratis voor kinderen t/m 12 jaar. Dagelijks geopend van 09:00 tot 17:00 uur.

Het Diamant Museum, gelegen in het hart van het Amsterdam op een steenworp afstand van het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum, is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in diamanten en sieraden. De tentoonstelling gaat terug in de tijd en legt uit hoe de diamanten worden gevormd en verwerkt. Je ontdekt er hoe de passie van de mens voor diamanten zich heeft ontwikkeld en welke rol macht en rijkdom hierin spelen. Zo heeft het Diamant Museum Amsterdam een prachtige historische collectie met replica’s van tiara’s en kronen. Daarnaast is er een unieke permanente collectie met beroemde stukken zoals het Katana (Japans) van Murano glas met 1967 diamanten en 494 robijnen, de kleinste diamant ooit geslepen en de diamant Ape Skull. Deze schedel bevat 17.000 briljante diamanten en is geïnspireerd op de met diamanten ingelegde menselijke schedel van Damien Hirst.

Laser room 

De deur opent en je loopt een donkere kamer in. Aan de andere kant van de kamer zie je de grootste diamant die je ooit hebt gezien. De lasers gaan aan en de kamer wordt gevuld met rook. Jouw missie? De diamant stelen….

Bezoek nu het Diamant Museum Amsterdam en beleef een diamantroof in een escaperoom achtige setting. Manoeuvreer met acrobatische bewegingen langs de laser stralen en probeer bij de diamant te komen. Raak je een laserstraal dan gaat er een alarm af. Durf jij het aan?

Bereikbaarheid 

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Diamant Museum Amsterdam.