Uitverkoop!

50% korting Borgerswold Experience nu entree maar €8.75 pp

8.75

Entreeticket Klimbos of Survivalbos €8.75

Artikelnummer: 9129418717cc Categorie: Tag:

Entreeticket Klimbos of Survivalbos voor maar €8.75 bij Tripper.nl

Koop je tickets voor het Klim- of Survivalbos bij Borgerswold Experience in Veendam met [korting] korting. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar

Borgerswold Experience is het buitensportbedrijf in het grootste recreatiepark in de regio, Borgerswold Veendam. Hun missie is; “Het aanbieden van vermakende activiteiten voor jong en oud met het oog op veiligheid, leerzaamheid, plezier en het milieu”. 

Klimbos

Na ontvangst bij Borgerswold Experience krijg je een instructie van een van de instructeurs van ongeveer 20 minuten. Zij zorgen ervoor dat alle deelnemers alles onder de knie hebben. Hierna ga je samen met de andere deelnemers de bomen in en ga je klimmen, klauteren en zweven om het einde van de route te behalen. In totaal zijn er drie verschillende routes in het klimbos. De deelnemers hebben twee uur de tijd om alle drie de routes te klimmen. De minimale lichaamslengte is 120 centimeter. Tussen de 120 centimeter en 140 centimeter lichaamslengte dient er een betalende volwassene mee te klimmen. Boven de 140 centimeter kan je zelfstandig klimmen.

De duur van deze activiteit is ongeveer 2 uur.

Survivalbos

Na ontvangst bij Borgerswold Experience gaan de deelnemers samen met de instructeur naar het Survivalbos. Hier gaan zij onder begeleiding verschillende hindernissen en obstakels oefenen en overbruggen (meestal zonder de grond aan te raken). Ten slotte krijg je de uitdaging om een parcours af te leggen als afsluiter van de activiteit. Klimmen, klauteren en obstakels overbruggen met elkaar zijn de hoofdzaken van de activiteit.
 

De duur van deze activiteit is ongeveer 1,5 uur.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Borgersworld Experience

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: