Aanbieding!

50% korting Afrika Museum nu entree maar €7.50 pp

7.50

Entreeticket Afrika Museum in Berg & Dal €7.50

Artikelnummer: 3c0e6213f076 Categorie: Tag:

Beschrijving

Entreeticket Afrika Museum in Berg & Dal voor maar €7.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2022. Mobiel scanbaar. Gratis voor kinderen t/m 3 jaar en rolstoelbegeleiders.

Het Afrika Museum vind je in de bosrijke en heuvelachtige omgeving van Berg en Dal, bij Nijmegen. Naast regelmatig wisselende exposities toont het museum persoonlijke verhalen en unieke objecten, hiermee is het museum verbonden met het continent Afrika. Buiten, in het museumpark maken bezoekers kennis met de traditionele architectuur van volkeren uit Ghana, Lesotho en Mali. Het Afrika Museum vormt – samen met het Tropenmuseum en Museum Volkenkunde – het Nationaal Museum van Wereldculturen.

Tentoonstellingen 

Inspirerend Afrika  

Met maar liefst 54 landen, 2000 officieel erkende talen en talloze culturele gebruiken bestaat er niet zoiets als één Afrika. Afrika is het één na grootste continent ter wereld, vol diversiteit, bloeiende modescenes en dichterbij dan je denkt. Europa en Afrika zijn al eeuwen met elkaar verbonden en dat is terug te zien in ons alledaagse leven. Dit en meer toont het Afrika Museum in de vernieuwde vaste opstelling waar je een hedendaags Afrika ziet met een blik op het verleden en de toekomst.

Bekijk hier alle tentoonstellingen. 

Bereikbaarheid 

Het is mogelijk om te parkeren op het terrein van het Afrika Museum. Parkeermunten zijn te verkrijgen bij de kassa. Deze kosten €2. Plan je reis via Google Maps

Kijk voor meer informatie op de website van het Afrika Museum