Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

49% korting Van Hoorne entertainment nu entree maar €10.00 pp

10.00

Theatervoorstelling De Verloren Piratenschat van Brandweerman Sam €10.00

Artikelnummer: d31e74b76bc9 Categorie: Tag:

Theatervoorstelling De Verloren Piratenschat van Brandweerman Sam voor maar €10.00 bij Tripper.nl

Theatervoorstelling De Verloren Piratenschat van Brandweerman Sam in Hilversum met [korting] korting. Te bezoeken in februari en april 2022.

Voorstellingen

  • Zaterdag 23 april 2022 in Theater Gooiland om 11:00, 13:30 en 16:00 uur
  • Zondag 24 april 2022 in Theater Gooiland om 11:00 en 16:00 uur

Van redden krijgt Brandweerman Sam™ nooit genoeg… de held van de buurt is weer terug! Ook dit seizoen komt het immens populaire kinderidool Brandweerman Sam naar het theater met een spiksplinternieuw vlammend verhaal. Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden komt Sam opnieuw in actie in de familievoorstelling ‘Brandweerman Sam Live! – De Verloren Piratenschat’.

Het verhaal 

Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden!

Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! – De Verloren Piratenschat.  

Kom verkleed 

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. 

Bereikbaarheid

Je kunt betaald parkeren in Parkeergarage Gooiland of Parkeergarage Hilvertshof. Reis je met het openbaar vervoer? Station Hilversum Centraal ligt op loopafstand van het theater. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.