Uitverkoop!

48% korting Taman Indonesia nu entree maar €6.50 pp

6.50

Entreeticket Taman Indonesia €6.50

Artikelnummer: 3b11b1b182be Categorie: Tag:

Entreeticket Taman Indonesia voor maar €6.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets voor Taman Indonesia in Kallenkote met [korting] korting. Gratis t/m 1 jaar. Mobiel scanbaar. Geldig t/m 30 november 2023.

Taman Indonesia is een klein dierenpark in Kallenkote, Overijssel. Waan je in tropische verre oorden met bijzondere vogels, reptielen en kleine zoogdieren uit Indonesië. Bezoek de net aangelegde tropische specerijentuin met onder andere gemberstruiken, papayabomen, een heuse mini-sawa en vogels. Geniet van Indische hapjes en drankjes in de Warung Makanan (het eethuis) en ontdek in de toko de meest uiteenlopende Indonesische spullen en etenswaren. In het park zie je ook veel elementen uit de Indonesische cultuur: Balinese poorten, betjaks en neem een kijkje in een echte Mentawai paalwoning (een stam die in de jungle van West Sumatra nog in het Stenen Tijdperk leeft) of snuffel rond op een heuse pasar (Indonesische markt). 

Voor kinderen is er ook van alles te doen. Ze kunnen samen met hun ouders op ontdekkingstocht door het park met het speciale Taman-Indonesia-kinderpaspoort of met een leuke Vogelspeurkaart. Ook is er een wildernisspeeltuin, een verkleedhoek met Indonesische klederdracht en een wayangtheater. 

Bereikbaarheid 

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het park. Gelieve de auto niet aan de kant van de weg te zetten, maar gebruik te maken van de daarvoor bestemde gratis parkeerplekken. 

Kijk voor meer informatie op de website van Taman Indonesia. 

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: