Aanbieding!

48% korting Lodder Events & Sfeermakers nu entree maar €7.50 pp

7.50

Entreeticket Winter-Fair Rotterdam Ahoy €7.50

Artikelnummer: 8a3ee69f9c29 Categorie: Tag:

Beschrijving

Entreeticket Winter-Fair Rotterdam Ahoy voor maar €7.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets voor Winter-Fair Rotterdam Ahoy met [korting] korting. Te bezoeken van 14 t/m 18 december 2022. Reserveren niet nodig. Gratis t/m 7 jaar.

Beleef de winter in het knusse Rotterdam Ahoy van 14 t/m 18 december 2022 tijdens de Winter-Fair in Ahoy: Dé Lifestyle fair voor het hele gezin. Ontdek bij meer dan 250 deelnemers van alles op het gebied van de gezellige feestdagen, lifestyle, persoonlijke verzorging, mode, woonaccessoires, culinaire lekkernijen en nog veel meer, gepresenteerd in de vele gezellige sfeerkramen en stands. Tijdens de Winter-Fair geniet je van veel entertainment voor jong & oud! Er zijn dagelijks leuke optredens, modeshows en je kunt verschillende workshops volgen. Kortom: de Winter-Fair is een sfeervolle belevenis voor eenieder.

Bekijk hier de plattegrond en een overzicht van alle exposanten. 

Bereikbaarheid

De Winter-Fair vindt plaats in Rotterdam Ahoy. Ahoy is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Rotterdam Ahoy beschikt over 2.000 parkeerplaatsen, je kunt hier tegen betaling parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Winter-Fair.