Aanbieding!

48% korting entree Sprookjesbos

9.50 4.95

Korting tickets Sprookjesbos vandaag maar €4.95 ipv €9.50

Artikelnummer: a4b7a9ca67ed Categorie: Tag:

Beschrijving

Koop nu tickets voor Sprookjesbos met 48% korting, betaal vandaag maar €4.95 ipv €9.50 voor een toegangsbewijs bij Tripper.nl

Fantasie en werkelijkheid komen samen in het Sprookjesbos

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 maart 2021. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar.

In het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul ontmoeten fantasie en werkelijkheid elkaar. Sprookjesbos is een authentieke en voordelige speeltuin voor kinderen. Kom en ontdek de tijdloze sprookjes in dit 3 hectare groot speelparadijs of ga op avontuur in de gevaarlijke groeve! Nieuw in 2020: de vliegenier, de paradijsvlieger en kindertreintje.

Een leuk uitje met de kinderen? Ontdek het Sprookjesbos in Valkenburg met de speeltuinen, authentieke sprookjes, attracties en mergelgroeve. Zwieren en zwaaien in de draaimolen of hopper-de-hop over de balanceerdraak… Maak kennis met de vele bosbewoners! Van Doornroosje en Sneeuwwitje tot Klein Duimpje en de Bremer Stadsmuzikanten. Leer van de verhalen en geniet van prettige geborgenheid!

Vaar mee met Kapitein Haak in het Schommelschip (> 100cm) of waan je brandweerman, buschauffeur of amazone in de Dolle Draaimolen. Voel de kriebels in de Paradijsvlieger en spetter, spatter, spater op de Waterplaats.

Bereikbaarheid

Het Sprookjesbos is gelegen in het Zuid-Limburgse Valkenburg, nabij Maastricht. Raadpleeg Google Maps of 9292.nl voor exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan voor €5 per dag op de Heunsberg. 

Kijk voor meer informatie op de website van het Sprookjesbos