Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

46% korting CarWashCenter Horsterparc nu entree maar €7.50 pp

7.50

Wasbeurt bij Carwashcenter Horsterparc €7.50

Artikelnummer: 0016c9b87068 Categorie: Tag:

Wasbeurt bij Carwashcenter Horsterparc voor maar €7.50 bij Tripper.nl

Laat jouw auto weer shinen door wasprogramma ‘Lakpantser’ bij Carwashcenter Horsterparc in Zeewolde met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig.

CarWashCenter Horsterparc in Zeewolde heeft het meest moderne en complete wascentrum in de regio. Het volledig nieuwe wascenter bestaat uit een 35 meter lange textielwasstraat, 4 wasboxen, 4 stofzuigerplaatsen en een clean- en poetsruimte.

Door gebruik te maken van speciaal ontwikkeld textiel geeft de wasstraat de ultieme verzorging die jouw auto nodig heeft. Door de hoge druk voorreiniging is de voorbehandeling zeer kort waardoor zij in staat zijn 50 tot 80 auto’s per uur te wassen.

Behalve kwaliteit leveren ze ook snelheid en zijn lange wachttijden voorbij. Met een keuze uit verschillende wasprogramma’s is er voor ieder wat wils. Het is mogelijk bij ieder programma een speciaal ontwikkelde polish extra te bestellen, deze zorgt voor extra bescherming en een langdurige, diepe glans.

Aangezien hier gebruik wordt gemaakt van warm osmosewater droogt jouw auto streeploos op en is ook hier het resultaat een blinkend schone auto.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van CarWashCenter Horsterparc.