Aanbieding!

46% korting BLUE Wellnessresort Helmond nu entree maar €17.50 pp

17.50

Entreeticket BLUE Wellnessresort Helmond €17.50

Artikelnummer: cbdc84adbaa3 Categorie: Tag:

Beschrijving

Entreeticket BLUE Wellnessresort Helmond voor maar €17.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig. Iedere woensdag badkleding-mag-dag. Dagelijks geopend van 10:00 tot 23:00 uur.

Wellnessresort Helmond biedt een natuurlijk rustpunt in onze dagelijkse hectiek. De gunstige ligging, het comfort en de luxe uitstraling maken dit resort een fijne plek om te zijn. Laat je inspireren door de vele wellnessfaciliteiten en laat je op professionele wijze verwennen door de beautyspecialistes.

Badkleding-mag-dag

Ook beschikt het wellnessresort over een Badkleding-mag-dag. Iedere woensdag kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met een dagje wellness. Op deze dag is het mogelijk om zowel met als zonder badkleding een bezoek te brengen. 

Toegankelijkheid

De BLUE Wellnesslocaties zijn helaas niet goed toegankelijk voor minder valide personen. Doordat de faciliteiten van de resorts zich op meerdere verdiepingen bevinden zijn er veel (kleine) trappen. In de wellness locaties bevinden zich geen personenliften. 

Bereikbaarheid

BLUE Wellnessresort Helmond is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Het resort bevindt zich op een kleine 10 minuten lopen vanaf het treinstation van Helmond. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Voor €10 per dag kun je parkeren bij het resort. 

Kijk voor meer informatie op de website van BLUE Wellnessresort Helmond.