Aanbieding!

46% korting Amsterdam Boat Experience nu entree maar €21.50 pp

21.50

Entreeticket Amsterdam Light Festival Cruise! €21.50

Artikelnummer: 5e624757a236 Categorie: Tag:

Beschrijving

cshow

Entreeticket Amsterdam Light Festival Cruise! voor maar €21.50 bij Tripper.nl

Amsterdam Light Festival Cruise. Geldig vanaf 2 december 2021 t/m 23 januari 2022 op alle dagen van de week.

In Amsterdam zijn donkere wintermaanden verleden tijd dankzij het Amsterdam Light Festival. Elk jaar toveren (internationale) lichtkunstenaars tijdens het festival de stad om tot een ware lichtstad. Amsterdam Boat Experience biedt van 2 december 2021 tot en met 23 januari 2022 een speciale vaarroute aan om het spektakel van het Amsterdam Light Festival vanaf het water te kunnen bewonderen.

Vaarroute
Amsterdam Light Festival bestaat dit jaar 10 jaar – en dat vieren we samen! Tijdens deze jubileumeditie blikken we terug op tien jaar lichtkunst en keren de meest bijzondere, inspirerende en populaire werken van de afgelopen edities terug op de Amsterdamse wateren. In totaal zal er een twintigtal lichtkunstwerken langs de route worden geplaatst. De kunstwerken zijn afkomstig uit onze rijke collectie lichtkunst.

Bereikbaarheid

De opstapplaats voor de rondvaart is aan de Oosterdokskade 8 in Amsterdam. Deze locatie is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Amsterdam Boat Experience.