Uitverkoop!

45% korting Wintercircus Hilversum nu entree maar €15.00 pp

15.00

Entreeticket Wintercircus Hilversum €15.00

Artikelnummer: ed42f23ad36b Categorie: Tag:

Entreeticket Wintercircus Hilversum voor maar €15.00 bij Tripper.nl

Tickets Wintercircus Hilversum van 24 december 2022 t/m 8 januari 2023 met [korting] korting. Mobiel scanbaar.

Bezoek van 23 december t/m 7 januari 2024 de 8e editie van het gezelligste familie uitje tijdens de kerstvakantie, Wintercircus Hilversum!

In het magische winterdecor zullen de spreekstalmeester Robert Ronday en de doldwaze Libello Clowns weer terugkeren voor wederom een prachtig circus spektakel. Zij zullen vergezeld worden door internationale artiesten van over heel Europa. 

Zo presenteert de Deense circusprinses Nathalie Enoch de niet vaak voorkomende circuskunst van antipode, waarbij zij met o.a. tapijten en voetballen via haar voeten jongleert!

Spanning en sensatie brengt de Italiaanse Yuri Caveagna met zijn rola-bola act. Nog niet eerder vertoond in Wintercircus Hilversum! Samen met zijn vrouw Veronica presenteren zij ook nog een zeer spannende kruisboogact waar zij iedere keer weer het publiek op het puntje van hun stoel weten te krijgen.

Zoals ieder jaar is er ook dit jaar weer talent van eigen bodem te zien in het programma. Voor deze editie zijn dat Tobit & Jasmijn, die een romantische luchtact vertonen en daarnaast acrobatiek en balans combineren in hun duo-fiets act. Uniek!

Wintercircus Hilversum probeert altijd acts te vinden die zij nog niet eerder hebben vertoond en ze zijn blij dat hun het dit jaar wederom is gelukt. Zo is ook te zien: de Spaanse familie Guerrero waar de vader via een springplank zijn dochters meters de lucht in lanceert én ook zelf weer opvangt.

Dus komt dat zien, en beleef de magie van Wintercircus Hilversum!

Bereikbaarheid

Je kunt gratis parkeren rondom de arena. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Voor meer informatie bekijk de website van Wintercircus Hilversum.

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: