Aanbieding!

44% korting Powerarea nu entree maar €22.50 pp

22.50

Bowlen bij Powerarea in Vaals €22.50

Artikelnummer: 795a276e3a0e Categorie: Tag:

Beschrijving

Bowlen bij Powerarea in Vaals voor maar €22.50 bij Tripper.nl

2 uur bowlen bij Powerarea met [korting] korting. 4 maanden na aankoop geldig. Leuk en actief uitje voor jong en oud. Mobiel scanbaar.

Zin om een potje te bowlen? Dan ben je bij Powerarea in Limburg aan het juiste adres. In een oude fabriekshal zijn 6 bowlingbanen gebouwd. Met als resultaat dat je in een industriële sfeer de kegels omgooit. Kom met je sportteam, familie of een clubje vrienden en versla elkaars score. Nadat de kegels liggen, kan je een drankje drinken bij de gezellige bar.

Naast bowlen in Limburg, biedt Powerarea nog meer activiteiten aan. Met een gevarieerd aanbod aan indoor-activiteiten is er voor een ieder wat te beleven in het Limburgse Heuvelland! Probeer te ontsnappen uit één van onze escape rooms of kom gezellig karten. Daag je vrienden uit voor een paintball of lasergame battle. Kom langs en geniet van wat Powerarea allemaal te bieden heeft!

Bereikbaarheid

Powerarea heeft een eigen parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Powerarea.