Uitverkoop!

44% korting PLAYGRND Breda nu entree maar €6.95 pp

6.95

Entreeticket PLAYGRND Breda €6.95

Artikelnummer: cd6b140081a0 Categorie: Tag:

Entreeticket PLAYGRND Breda voor maar €6.95 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. 3 maanden geldig. Geldig op vrijdag, zaterdag en zondag. Mobiel scanbaar.

Bij PLAYGRND Breda is van alles te beleven! Naast de main games, jeu de boules, mini golf en ping pong zijn er ook diverse table games. Van Jenga tot ouderwets sjoelen. Beleef een gezellig en competitief avondje met vrienden, collega’s of familie! 

Jeu de boules

Geniet tijdens een balletje gooien van een lekker drankje en hapje, onder het genot van een heerlijk deuntje. PLAYGRND Breda beschikt over 6 indoor Jeu de boules banen waar je op een laagdrempelige manier kan boulen. 

Ping Pong

Zin in een potje rond de tafel? Kom gezellig langs voor een potje ping pong. In de zomer kun je uiteraard ping pong balletjes slaan op het terras. 

Minigolf Revolution 

Vergeet midgetgolf en denk groot, groter, GROOTST. Met schansen, een spuwende vulkaan, loopings, een wervelwind & special effects. Dat is MinigolfRevolution! MinigolfRevolution blijft zichzelf ontwikkelen én verzekerd je van de next level golf beleving. 100% hilariteit en vermaak gegarandeerd.

Bereikbaarheid

PLAYGRND Breda beschikt over 150 (gratis) parkeerplaatsen rondom de locatie. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van PLAYGRND Breda.

Scroll naar boven