Aanbieding!

44% korting entree FloatSpa

27.00

Korting tickets FloatSpa vandaag maar €27.00 ipv €48.00

Artikelnummer: 86833c6a81bc Categorie: Tag:

Beschrijving

Koop nu tickets voor FloatSpa met 44% korting, betaal vandaag maar €27.00 ipv €48.00 voor een toegangsbewijs bij Tripper.nl

Geniet samen in een privé sauna bij FloatSpa Den Haag!

Privé sauna of SpaCapsule bij FloatSpa Den Haag met [korting] korting. Geldig voor 2 personen. Na aankoop 4 maanden geldig. Dagelijks geopend 09:30 tot 23:00.

Wil je samen even helemaal ontladen? Dan ben je bij FloatSpa Den Haag aan het juiste adres! Geniet 75 minuten lang in de Finse privé sauna en kom volledig tot rust. Maak jullie dag helemaal compleet en geniet ook van een massage in de SpaCapsule.

Finse privé sauna

De Finse sauna geeft volledige privacy en is geschikt voor maximaal 2 personen. In de ruimte kun je douchen en gebruikmaken van een klein zitje om weer even op temperatuur te komen. Handdoeken, badjas en slippers liggen voor je klaar! 

SpaCapsule 

Heb je last van stress en uit dit zich in bijvoorbeeld hoofdpijn, rug- en nekpijn, vermoeide ogen, onregelmatige huid of verminderde concentratie? De SpaCapsule bestrijdt de negatieve reactie van jouw lichaam op stress. Door de droge watermassage zullen je spieren weer ontspannen. Je kunt jouw kleding gewoon aanlaten tijdens de behandeling. Per persoon duurt een massage 14 minuten. 

Bereikbaarheid 

FloatSpa Den Haag is bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden.