Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

44% korting Avonturenboerderij Molenwaard nu entree maar €9.50 pp

9.50

Entreeticket Avonturenboerderij Molenwaard €9.50

Artikelnummer: 83f740534092 Categorie: Tag:

Entreeticket Avonturenboerderij Molenwaard voor maar €9.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2022. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar.

Beleef bij Avonturenboerderij Molenwaard met Fien & Teun de leukste avonturen! Avonturenboerderij Molenwaard is niet alleen onwijs gezellig, tijdens een bezoekje aan deze boerderij kan je ook nog eens een hele hoop leren! Bij Avonturenboerderij Molenwaard staat ‘spelen is ontdekken’ centraal. Dit wordt waargemaakt door de leuke activiteiten die je op de boerderij kan doen. Knuffelen met geitjes in de knuffelweide, bloemkool kweken in de kas, een ponyritje maken, leer alles over kaas maken en behaal je boerderijdiploma! Je kan er een hoop beleven en ontdekken! Bekijk hier de plattegrond van Avonturenboerderij Molenwaard.

Fien & Teun

Fien en Teun kunnen niet wachten om jou te ontmoeten! Natuurlijk zijn zij iedere dag op de boerderij aanwezig. Zing en dans jij mee tijdens hun shows?

Mike & Molly

Mike en Molly, de schaapjes van Fien en Teun, beleven samen de grootste avonturen in Mike & Molly Land. In de lieve, vrolijke voorstelling maak je kennis met deze leuke schaapjes. Ben je ook zo benieuwd naar hun verhalen en avonturen? Kom dan kijken en ga mee op muzikale reis op zoek naar lekker gras.

Boerenkartheatershows

Niet alleen Fien en Teun geven shows op het park, ook op andere plekken kun je kijken naar vrolijke, interactieve boerenkartheatershows.  Tijdens deze voorstellingen leer je op een muzikale manier van alles over het leven op de boerderij.

Peppa Pig

In de maanden augustus, september en oktober 2022 komen Peppa Pig en haar broertje George naar de Avonturenboerderij! Hier ontdekken ze samen alle leuke activiteiten en natuurlijk de grootste en mooiste modderplassen op het park! Ook kun jij genieten van hun spetterende minishow met de leukste meezingliedjes en meedoedansjes. Geniet jij samen met Peppa van het allerleukste, spetterende dagje uit?

Peppa Pig is aanwezig op de volgende dagen: 1 augustus t/m 4 september, 10 en 11 september, 17 en 18 september, 24 en 25 september, 1 en 2 oktober, 8 en 9 oktober, 15 en 16 oktober, 22 t/m 30 oktober en 5 en 6 november 2022. 

Bereikbaarheid

De boerderij is gelegen in Groot-Ammers. Reis je met de auto? Het adres van Avonturenboerderij Molenwaard is Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers. Het is mogelijk om bij Avonturenboerderij Molenwaard te parkeren. Je kunt een uitrijmunt kopen bij de kassa van het park voor €5. Reis je met het openbaar vervoer? Plan je reis op 9292.nl.

Mobiele versie afsluiten