Uitverkoop!

42% korting City Carwash Oirschot nu entree maar €10.50 pp

10.50

Wasbeurt bij City Carwash Oirschot €10.50

Artikelnummer: 866c2b3c1de7 Categorie: Tag:

Wasbeurt bij City Carwash Oirschot voor maar €10.50 bij Tripper.nl

Van stoffig naar schitterend in een handomdraai, wasprogramma Platinum bij City Carwash Oirschot laat jouw auto stralen als nooit tevoren. Dagelijks geopend

Met een capaciteit van maar liefst 30 auto’s per uur, hoef je nooit lang te wachten! Jouw auto wordt in korte tijd perfect schoon gewassen. Een professionele medewerker van City Carwash Oirschot zorgt dat jouw auto goed wordt voorgewassen en begeleid je daarna naar de wasstraat. In de volledig automatische wasstraat wordt jouw auto gewassen met de beste shampoos. Aan het einde van de wasstraat rijd je eenvoudig door naar het ruim opgezette, indoor stofzuigerplein.

Iedere auto heeft de beschikking over twee stofzuigslangen, aan elke kant van de auto één, zodat ieder plekje in de auto bereikt kan worden. Om het milieu te sparen, uw veiligheid op de weg te vergroten en het brandstofverbruik te reduceren is de juiste bandenspanning essentieel. Daarom is het gebruik van de bandenpomp met digitale meter bij City Carwash Oirschot altijd inbegrepen in de wasprogramma’s.

Wasprogramma ‘Platinum’

  • Wassen & Drogen
  • Velgen intensief
  • Wax
  • Bodemreiniging
  • PowerPolish
  • Schuim intensief pantser

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van City Carwash Oirschot. 

Scroll naar boven