Aanbieding!

41% korting Rederij van Hulst B.V. nu entree maar €17.50 pp

17.50

Rondvaart over de prachtige Kagerplassen vanuit Leiden €17.50

Artikelnummer: 2609f408b947 Categorie: Tag:

Beschrijving

cshow

Rondvaart over de prachtige Kagerplassen vanuit Leiden voor maar €17.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Rondvaart duurt 2 uur. Geldig t/m 31 december 2022. Opstapplaats: centrum van Leiden. Gratis voor kinderen t/m 2 jaar.

Rederij van Hulst neemt je mee op de mooiste en leukste rondvaart rondom Leiden en omgeving. Vanuit centrum Leiden vaart de boot over de ‘Zijl’ naar één van de mooiste vaargebieden van het land: de Kagerplassen. De Kagerplassen bestaan uit poldereilandjes, uitgestrekte weidelandschappen, tientallen historische molens en pittoreske dorpjes. Vanaf het water geniet je van een mooi uitzicht op deze bijzondere omgeving. Je vaart langs polders met koeien in de wei, eilanden met historische molens en mooie vergezichten. De Kagerplassen is een uniek watersportgebied en vormen een waar eldorado voor liefhebbers van zeilen, roeien, kanoën, en met vorst schaatsen en ijszeilen. ’s Zomers varen talloze zeilboten en bootjes op de plassen, Hollandser kan het niet.

Bereikbaarheid

De opstapplaats voor de rondvaart bevindt zich in Leiden bij de Haven tegenover nummer 14. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Rederij van Hulst.