Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

41% korting Fletcher Hotels nu entree maar €34.95 pp

34.95

3-gangen diner voor 2 in een Fletcher hotel naar keuze €34.95

Artikelnummer: 53da7d05db64 Categorie: Tag:

3-gangen diner voor 2 in een Fletcher hotel naar keuze voor maar €34.95 bij Tripper.nl

Geniet van een 3-gangen diner voor 2 bij een Fletcher hotel naar keuze met [korting] korting. Geldig t/m 30 november 2022. Keuze uit ruim 100 Fletcher hotels.

Met deze Dinercheque kun je dineren met je vrienden, familie of collega’s op de mooiste plekken in Nederland. De Dinercheque geeft je de mogelijkheid om in één van de ruim 100 restaurants van Fletcher Hotels te genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Het diner is zorgvuldig samengesteld door een chef-kok, waarbij er gebruik wordt gemaakt van verse seizoensgebonden producten. 

Uitgesloten Fletcher hotels

Hotel Gilde, Stadshotel Den Haag, Hotel Rotterdam-Airport, Beachclub Zuiderduin, De Kalkovens, Pastarestaurant Laguna, De Kromme Dissel en Restaurant NEXT zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.

Fletcher hotels die een toeslag hanteren voor het diner

Voor Boutique Hotel Duinoord, Hotel Amsterdam, Hotel-Restaurant Het Veerse Meer, Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam, Hotel-Restaurant Scheveningen, Hotel-Restaurant ByZoo Emmen en Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen geldt een toeslag van €10 p.p.