Aanbieding!

41% korting entree Fletcher Hotels

34.95

Korting tickets Fletcher Hotels vandaag maar €34.95 ipv €59.00

Artikelnummer: e5e68777113e Categorie: Tag:

Beschrijving

Koop nu tickets voor Fletcher Hotels met 41% korting, betaal vandaag maar €34.95 ipv €59.00 voor een toegangsbewijs bij Tripper.nl

Heerlijk dineren in een Fletcher hotel naar keuze

Geniet van een 3-gangen diner voor 2 bij een Fletcher hotel naar keuze met [korting] korting. Geldig t/m 31 maart 2021. Keuze uit ruim 100 Fletcher hotels.

Met deze Dinercheque kun je dineren met je vrienden, familie of collega’s op de mooiste plekken in Nederland. De Dinercheque geeft je de mogelijkheid om in één van de ruim 100 Fletcher hotels te genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Het diner is zorgvuldig samengesteld door een chef-kok, waarbij er gebruik gemaakt wordt van verse seizoensgebonden producten. 

Uitgesloten Fletcher hotels

Fletcher Boutique Hotel Duinoord, Fletcher Hotel Gilde, Fletcher Hotel Amsterdam, Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Fletcher Stadshotel Den Haag, Fletcher Beachclub Zuiderduin, Fletcher De Kalkovens, Pastarestaurant Laguna en De Kromme Dissel zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.

Fletcher hotels die een toeslag hanteren voor het diner

Voor het dineren in een 4-sterren hotel geldt een toeslag van €5,00 p.p. Een aantal 3-sterren hotels hebben een 4-sterren restaurant. Hiervoor geldt eveneens een toeslag van €5,00 p.p. Het gaat om Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos, Hotel-Restaurant Boschoord, Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek, Hotel-Restaurant Dinkeloord en Hotel-Restaurant De Cooghen. Bij Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen wordt een toeslag gerekend van €10 p.p. in verband met Live Cooking.