Aanbieding!

40% korting Wandelarrangement Schin op Geul nu entree maar €10.50 pp

10.50

Wandelarrangement Schin op Geul €10.50

Artikelnummer: 21877b540d18 Categorie: Tag:
cshow

Wandelarrangement Schin op Geul voor maar €10.50 bij Tripper.nl

Geniet van een Wandelarrangement in Schin op Geul met [korting] korting. 3 maanden geldig.

Het Zuid-Limburgse landschap nodigt uit tot het maken van mooie wandeltochten. Party & Bowlingcentrum Schin op Geul heeft 21 wandelingen samengesteld. Vertrek- en eindpunt Party & Bowling Centrum Schin op Geul is direct gelegen aan een prachtig natuurgebied in het prachtige Heuvelland. Deze prachtige omgeving biedt dan ook de perfecte locatie voor ontspanning en een heerlijke wandeling door het Geuldal en Gerendal. Je loopt over onder andere veldwegen, graspaden, langs de Geul, bospaden en verharde wegen.

Je wordt hartelijk ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee met een stuk Limburgse vlaai. Hierna kun je genieten van een wandeling door het 5-sterren landschap, je kunt een keuze maken uit 21 prachtige routes variërend van 5 km tot 22 km. Je krijgt een mooie wandelkaart mee. Bij terugkomst ga je genieten van overheerlijk zuurvlees of een kipschnitzel of huisgemaakte goulash met friet en salade.

Bekijk alle wandelroutes op de website van Party & Bowling Centrum Schin op Geul. 

Bereikbaarheid

Je kunt de auto gratis parkeren bij Party & Bowling Centrum Schin op Geul. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.