Aanbieding!

40% korting entree Museum van de Twintigste Eeuw

10.00 6.00

Korting tickets Museum van de Twintigste Eeuw vandaag maar €6.00 ipv €10.00

Artikelnummer: fabca69f0af6 Categorie: Tag:

Beschrijving

Koop nu tickets voor Museum van de Twintigste Eeuw met 40% korting, betaal vandaag maar €6.00 ipv €10.00 voor een toegangsbewijs bij Tripper.nl

Beleef het verleden bij het Museum van de Twintigste Eeuw!

Koop je tickets met [korting] korting. Na aankoop 6 maanden geldig. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar.

Het Museum van de 20e Eeuw in Hoorn vertelt over het leven in de vorige eeuw. De afgelopen jaren is er veel veranderd. Neem een kijkje in het verleden en dat van je (groot)ouders en verbaas je over de vele ontwikkelingen. Het museum toont in een groot aantal vaste en wisselende exposities, de vele ontwikkelingen in de twintigste eeuw. Elke keer is er weer iets nieuws te ontdekken bij de tentoonstellingen. De exposities gaan over zeer uiteenlopende onderwerpen en spreken vaak een breed publiek aan. 

Bereikbaarheid

Het Museum van de 20e Eeuw is gevestigd in een oude gevangenis op het prachtige Oostereiland bij de mooie haven van de West-Friese stad Hoorn. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan gratis bij het parkeerterrein De Nieuwe Wal.

Kijk voor meer informatie op de website van het Museum van de Twintigste Eeuw.