Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

39% korting Vitae Wellnessresorts nu entree maar €21.50 pp

21.50

Dagentree Wellnesresort Goes €21.50

Artikelnummer: 39c67f59eed7 Categorie: Tag:

Dagentree Wellnesresort Goes voor maar €21.50 bij Tripper.nl

Dagentree voor Wellnessresort Goes met [korting] korting. 4 maanden geldig. Elke dinsdag badkleding-mag-dag.

Wellnessresort Goes is een luxueus sauna- en beautyresort gelegen in het hart van Zeeland. De gezonde Zeeuwse lucht, de luxe saunafaciliteiten en de fantastische locatie in de stad van de Bevelanden maken dit een bijzondere plek. Een bijzondere locatie waar persoonlijke aandacht, experience en vitaliteit de kernwaarden zijn.

Ontspannen dagje wellness

Bij Wellnessresort Goes kun je op verschillende manieren ontspannen. Je kunt er uiteraard terecht voor diverse sauna’s of andere wellnessfaciliteiten, maar tijdens een dagje sauna kun je ook genieten van een exclusieve beautybehandeling of ontspannende massage. De moderne en rustgevende inrichting waarbij gewerkt wordt met een juiste geur- en kleurbeleving geven je een gevoel van totale ontspanning.

Een saunadag is niet compleet zonder een hapje of drankje. Daarom heeft Wellnessresort Goes een prachtig restaurant waar je op elk moment van de dag terecht kunt voor verschillende heerlijkheden. Kom een lekker dagje ontspannen bij dit luxe sauna- en wellnessresort in de stad van de Bevelanden.

Waarom Vitae Wellnessresorts?

  • Persoonlijke aandacht
  • Unieke locaties in Nederland
  • A la carte genieten van culinaire specialiteiten
  • Exclusieve beauty- en ontspanningsbehandelingen

Bereikbaarheid

Wellnessresort Goes is gelegen in het Zeeuwse Goes. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan op het naastgelegen parkeerterrein.

Kijk voor meer informatie op de website van Wellnessresort Goes.