Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

39% korting Royal Delft Museum nu entree maar €8.50 pp

8.50

Entreeticket Royal Delft Museum €8.50

Artikelnummer: 05dc974b4625 Categorie: Tag:

Entreeticket Royal Delft Museum voor maar €8.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting voor het Royal Delft Museum. 3 maanden geldig. Gratis t/m 12 jaar. Dagelijks geopend. Mobiel scanbaar.

Royal Delft creëert al sinds 1653 handgemaakt Delfts Blauw. Van generatie tot generatie wordt het ambacht doorgegeven. Bezoek Royal Delft Museum en ontmoet de makers van Delfts Blauw. Naast klassieke stukken zie je in de collectie ook hedendaagse decoraties. De schilders, mallenmakers en pottenbakkers van Royal Delft maken hier sinds jaar en dag het iconische blauw uit Delft. Naast dit bijzondere productieproces ontdek je de historische collectie met Delfts Blauw van de 32 fabrieken uit de 17e en 18e eeuw. Je vindt hier ook de collectie van Koning Willem III en de eigen fabrieksproductie van De Porceleyne Fles van 1653 tot heden. Denk hierbij niet alleen aan Delfts Blauw. Allerlei prachtige technieken in andere kleuren, zoals het Zwart Delft, Rood Cracquelé of het Nieuw Delfts met luster glazuren zijn te vinden in de collectie. In het monumentale pand en in de binnentuin zijn ook Bouwkeramische objecten te zien en met Cloisonné tegels beklede wanden.

Bereikbaarheid

Je kunt gemakkelijk parkeren bij het Royal Delft Museum. Rondom het pand zijn er genoeg openbare parkeerplekken voor bezoekers. Er is een beperkt aantal gratis parkeerplekken voor bezoekers. De overige parkeerplaatsen zijn vanaf 12 uur betaald. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Royal Delft Museum.