Aanbieding!

39% korting Rederij Cascade nu entree maar €11.50 pp

11.50

Rondvaart Maasplassen bij Rederij Cascade €11.50

Artikelnummer: 207d0e79e835 Categorie: Tag:

Beschrijving

Rondvaart Maasplassen bij Rederij Cascade voor maar €11.50 bij Tripper.nl

Rondvaart Maasplassen bij Rederij Cascade met [korting] korting. Keuze uit 3 verschillende rondvaarten. Geldig t/m 24 oktober 2021. Gratis t/m 3 jaar.

Geniet van een 3,5 uur durende rondvaart over de Maas en de Maasplassen in Limburg. Kies uit maar liefst 3 verschillende rondvaarten. De salons zijn overdekt en er is ook verwarming aan boord. Speciaal voor de kinderen is er een Maaspaspoort, waarmee ze een bezoekje kunnen brengen aan de kapitein in het stuurhuis, met stickerpuzzel, doolhof en woordzoeker. 

Cruise Touristique

Een mini-cruise met onderweg voor jong én oud een heleboel te zien en te beleven. Dat begint al in Linne, waar je de sluis passeert en 4 meter ‘lager’ verder vaart. Langs de Oolderplas bereiken we Hatenboer, een schiereiland in de Maasplassen, en de Zuidplas. Vogelspotters opgelet: dit is een belangrijk overwinteringsgebied voor watervogels zoals de kuifeend, de tafeleend en de fuut. Ook leuk om te spotten: de drijvende vakantiehuisjes van resort en jachthaven Marina Oolderhuuske én de skyline van Roermond.

Opstaplocatie: Maasbracht

Sluizentocht

Varen door een sluis is al een belevenis op zich. Tijdens de Sluizentocht maak je het maar liefst drie keer mee. Vanaf Maasbracht vaar je dwars door het Maasplassengebied dat maar liefst 3.000 hectare, oftewel 6.000 voetbalvelden groot is. De boot zet koers richting bisschopsstad Roermond en daar passeer je de prachtige Voorstad St. Jacob. Onderweg word je achtereenvolgens ‘geschut’ in de sluizen van Heel, Roermond en Linne. Daarbij wordt in totaal 15 meter hoogteverschil overbrugt. Wat schutten precies is? De kapitein vertelt het je graag.

Opstaplocatie: Maasbracht

Grensmaas Toer

De Grensmaas is ongeveer 47 kilometer lang en vormt sinds 1839 de natuurlijke grens tussen de provincies Belgisch en Nederlands Limburg. Het gebied is bijzonder rijk aan flora en fauna. Kijk dan ook niet vreemd op als je onderweg vanaf de oevers wordt gadegeslagen door een Konikpaard of een Galloway. Vanaf Maasbracht vaar je richting Maaseik (B). Je vaart door recreatieplassen Heerenlaak en De Spanjaard, waar nog altijd baggermolens actief zijn. Ga je in dit gebied nog een keer aan land? Dan is wandelen in Rivierpark Maasvallei een echte aanrader.

Opstaplocatie: Maasbracht

Kijk voor meer op de website van Rederij Cascade.