Aanbieding!

39% korting entree Brasserie Kasteel Schaloen

12.95 7.95

Korting tickets Brasserie Kasteel Schaloen vandaag maar €7.95 ipv €12.95

Artikelnummer: a9ac918baaef Categorie: Tag:

Beschrijving

Koop nu tickets voor Brasserie Kasteel Schaloen met 39% korting, betaal vandaag maar €7.95 ipv €12.95 voor een toegangsbewijs bij Tripper.nl

Wandelarrangement bij Brasserie Kasteel Schaloen in Oud-Valkenburg

Geniet van een compleet wandelarrangement bij Brasserie Kasteel Schaloen in Oud-Valkenburg met [korting] korting. Inclusief eten en drinken. Gratis parkeren.

In de omgeving van Kasteel Schaloen is het heerlijk wandelen. Het Geuldal, het Gerendal en de route naar De Kluis zijn allemaal bestemmingen om jouw wandelschoenen aan te trekken. Natuurlijk begin je bij deze Brasserie met een Apfelstrudel en koffie, thee of chocomelk. Bij terugkomst heb je de keuze uit een friet + snack of de dagschotel.

Kasteel Schaloen heeft zijn eigen brasserie: Brasserie Schaloen. De brasserie wordt omringd door bijna duizend jaar historie, prachtig eigentijds ingericht. Brasserie Schaloen ligt bij een schitterend uitgestrekt natuurgebied en is de plaats om na een fietstocht of een wandeling neer te strijken.

Ga het ontdekken en we wensen je alvast een mooie dag! 

Bereikbaarheid

Brasserie Kasteel Schaloen ligt in het rustige dorp Oud-Valkenburg, naast het Sint-Jansbos en op slechts 20 minuten lopen van Valkenburg. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Brasserie Kasteel Schaloen.