Aanbieding!

38% korting Batavialand nu entree maar €10.00 pp

10.00

Entreeticket Batavialand €10.00

Artikelnummer: d3a50e04de71 Categorie: Tag:

Beschrijving

Entreeticket Batavialand voor maar €10.00 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2022. Gratis voor kinderen t/m 3 jaar en voor inwoners van Lelystad. Mobiel scanbaar.

Als je op zoek bent naar een leuk en leerzaam dagje uit, dan ben je bij Museum Batavialand aan het juiste adres! Leer in dit museum alles over Nederland, het land van water. Laat je meeslepen in het verhaal over de Batavia, het Nederlandse VOC-schip uit de eeuw. Wist je dat er in Museum Batavialand een reconstructie staat van dit schip? Je kan hem ook echt betreden! 

In Museum Batavialand kunnen kinderen en volwassenen terecht voor een educatief en interactief uitje. Breng met zijn allen een bezoekje aan de interactieve tentoonstelling ‘IJsselkogge’. Kinderen, maar ook volwassenen kunnen aan de slag bij de riviertafel. Probeer samen de lading van de IJsselkogge zo compleet mogelijk naar de haven van Kampen te brengen! Dit zal voor menigeen een uitdaging zijn. 

Bereikbaarheid 

Museum Batavialand ligt in Lelystad en is met zowel de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het is mogelijk om in de VOC-garage te parkeren aan de Lelybaan tegen een tarief van €1,20 per uur. Je kunt er ook voor kiezen om voor €3,- per dag te parkeren op de parkeerplaats van Batavia Stad. Raadpleeg Google Maps de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrektijden. Houd Bataviaplein 2, Lelystad aan op de navigatie.

Kijk voor meer informatie op de website van Museum Batavialand.