Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

37% korting Softwash Express nu entree maar €9.50 pp

9.50

Wasbeurt bij Softwash Express in België (6 vestigingen) €9.50

Artikelnummer: e1f90f4f7c44 Categorie: Tag:

Wasbeurt bij Softwash Express in België (6 vestigingen) voor maar €9.50 bij Tripper.nl

Wasprogramma NanoCoat bij Softwash Express in België. 3 maanden geldig. Geldig bij 7 locaties. Mobiel scanbaar.

Geen zin in gedoe, maar wil je wel een stralende auto? Bij Softwash Express in België kun je terecht bij maar liefst 7 vestigingen: Bocholt, Bonheiden, Genk, Hasselt, Hoeselt en Maasmechelen.

NanoCoat

Glanzend wasresultaat bij Softwash Express: autowassen met de nieuwste nanotechnologie. Deze nieuwste conserveringsmiddelen (waxen) gaan een uiterst vaste verbinding aan met het lakoppervlak en zorgen daardoor voor een hoog weerstandsvermogen van de lak tegen allerlei vervuilingen, zoals vogelpoep, boomhars, insecten en agressief straatvuil. Het vuil kan zich nagenoeg niet hechten aan de lak, zoals dat vroeger nog wel het geval was. Verder beschermen en onderhouden deze conserveringsmiddelen (waxen) ook banden, rubber en kunst stofdelen. 

Door de gelijkmatige weerkaatsing van lichtstralen op het extreem gladde lakoppervlak, door de nanodeeltjes, zorgen deze nieuwste conserveringsmiddelen (waxen) ervoor dat de kleur van doffe lakken weer wordt opgefrist. Op autoruiten zorgt dit effect voor bijzonder goed zicht: de helderheid van het glas neemt toe en daarmee ook de veiligheid. 

Kijk voor meer informatie op de website van Softwash Express.