Aanbieding!

36% korting Rederij Volendam Marken Express nu entree maar €19.50 pp

19.50

Dagje uit naar Volendam en Marken €19.50

Artikelnummer: 8016af2c51c6 Categorie: Tag:

Beschrijving

cshow

Dagje uit naar Volendam en Marken voor maar €19.50 bij Tripper.nl

Dagje uit naar Volendam en Marken via Tours & Tickets met [korting] korting. Inclusief activiteiten. Gratis voor kinderen t/m 3 jaar. Voucher is 1 maand geldig.

Bezoek tijdens de kerstvakantie de pittoreske vissersdorpen Volendam en Marken in één dag. Wandel en neem de boot, kies zelf wat je wanneer doet tijdens je dagje uit. Begin je dag in het oude vissersdorp Volendam dat staat bekend om de levendige haven, groene houten huizen, paling, traditionele klederdracht en Nederlandse artiesten. Al dit moois kom je dan ook tegen als je de haven van dit beroemde dorp bezoekt! Een bezoek aan Volendam is niet compleet zonder een heerlijke XL verse stroopwafel met koffie of thee.

Wanneer je er klaar voor bent, vertrek je naar het andere dorp in deze tour: Marken. Dit lag vroeger op een eiland, maar tegenwoordig kun je dit schiereiland zeer gemakkelijk bezoeken: stap op de Marken Express boot over het Markermeer en geniet van het uitzicht van haven naar haven! Bezoek het kleinste huisje van Marken; het Kijkhuisje. Dit is een typisch Marken’s huisje met originele inrichting van omstreeks 1940! Wanneer je tussen de huizen op Marken wandelt moet je oppassen dat je op de weg blijft, want voor je het weet sta je in iemands tuin.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.