Uitverkoop!

36% korting INDUSTRY Bioscoop nu entree maar €13.50 pp

13.50

Bioscoopticket, snack + drankje bij Industry Bioscoop €13.50

Artikelnummer: 60b42e407373 Categorie: Tag:

Bioscoopticket, snack + drankje bij Industry Bioscoop voor maar €13.50 bij Tripper.nl

Bioscoopticket + grote nacho’s of popcorn + grote frisdrank bij Industry Bioscoop met [korting] korting. 3 maanden geldig. Geldig bij Veghel & Cuijk.

Geniet van de leukste en nieuwste films bij INDUSTRY Bioscoop in Veghel of Cuijk! Een bioscoop bezoekje is niet compleet zonder lekker drankje en een snack. Bij je bioscoopticket is een grote nacho’s of popcorn inbegrepen + een grote frisdrank. Eén druk op de serviceknop aan de stoel en de medewerkers brengen het snel en ongemerkt. Zo is film kijken helemaal relaxed. Ook voor of na de voorstelling kan je nog even gezellig loungen. INDUSTRY is dé Service Bioscoop voor jong en oud!

Industry Bioscoop Veghel

Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Op maandag komt altijd het programma voor de volgende speelweek op de website te staan. Bekijk hier de filmagenda van Industry Bioscoop Veghel. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Industry Bioscoop Cuijk

Een speelweek loopt van donderdag t/m woensdag. Op maandag komt altijd het programma voor de volgende speelweek op de website te staan. Bekijk hier de filmagenda van Industry Bioscoop Cuijk. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Scroll naar boven