Uitverkoop!

35% korting Nederlands Watermuseum nu entree maar €7.50 pp

7.50

Entreeticket Nederlands Watermuseum €7.50

Artikelnummer: 4ce25e864882 Categorie: Tag:

Entreeticket Nederlands Watermuseum voor maar €7.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. 3 maanden geldig. Gratis t/m 3 jaar. Reserveren is niet nodig. Mobiel scanbaar.

Geniet van een spetterend dagje uit bij het Watermuseum in Arnhem. Op een leuke en leerzame manier ontdek je alles over dijkbeheer, grondwater en het watergebruik in Nederland. Het Watermuseum is gevestigd in de oude begijnenmolen, gelegen aan de Sint Jansbeek in het park Sonsbeek.

Professor Obie Speurtocht 

Professor Obie is de code van zijn kluis kwijt. Kun jij achter de code komen? Geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar, kosten €1,50 en te koop tijdens de openingstijden van het museum.

Pinguin speurtocht

Ga samen met pinguïn in het museum op zoek naar dieren van over de hele wereld. Doe de opdrachten en verzamel stickers. Deze speurtocht is geschikt voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en kost €1,50. Te koop tijdens de openingstijden van het museum.

Waterlab

Trek een labjas aan en experimenteer als een échte Waterprofessor! In de weekenden buiten de vakanties om kun je experimenteren in het Waterlab tussen 10.15 uur en 15.45 uur. Reserveren voor de activiteit kan aan de balie van het museum (vooraf reserveren is niet mogelijk) tegen betaling €1,50. Je dient tevens in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. De activiteit is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.  

Waterinspecteur (junior) speurtocht door park Sonsbeek

Tijdens de speurtocht ga je als een échte waterinspecteur op pad en bij alle waterpunten in park Sonsbeek is er een leuke opdracht te doen. De speurtocht is geschikt voor kinderen van 6 t/m 10 jaar en kost €3,95 per stuk. Je kunt de speurtocht kopen tijdens de openingstijden van het museum. Je kunt de speurtocht op elk willekeurig moment starten.

Grand Café aan de Beek

Trek gekregen? Naast het museum is het sfeervolle Grand Café aan de Beek gevestigd, hier kun je genieten van een lekker hapje en drankje. Is het mooi weer? Neem dan plaats op het terras en geniet van het prachtige uitzicht op de Sint-Jansbeek. 

Bereikbaarheid 

Het museum beschikt over een beperkt aantal gratis parkeerplaatsen. Rondom het museum kun je ook parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van het Nederlands Watermuseum 

Scroll naar boven