Uitverkoop!

35% korting Energie Erlebnis Zentrum nu entree maar €8.50 pp

Oorspronkelijke prijs was: €13.00.Huidige prijs is: €8.50.

Entreeticket Energie Erlebnis Zentrum €8.50

Artikelnummer: eb50ad5c526d Categorie: Tag:

Entreeticket Energie Erlebnis Zentrum voor maar €8.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. 3 maanden geldig. Gratis t/m 5 jaar. Reserveren niet geldig. Mobiel scanbaar.

Het Energie Erlebnis Zentrum is een unieke bestemming waar bezoekers een opwindende reis door de wereld van energie kunnen ervaren. Gelegen in het prachtige landschap van Duitsland, biedt dit centrum een boeiende en educatieve ervaring voor alle leeftijden. Hun missie is om bewustzijn te creëren over verschillende vormen van energie en de impact ervan op ons dagelijks leven. Het Energie Erlebnis Zentrum heeft voor elke leeftijd wat wils! 

Bij aankomst word je verwelkomd door een deskundige gids die je meeneemt op een interactieve tour door het centrum. Je leert over traditionele energiebronnen, zoals steenkool en olie, en ontdekt hoe ze worden gebruikt om elektriciteit op te wekken. Daarnaast zul je ook kennis maken met duurzame energiebronnen, zoals zonne- en windenergie, en hoe deze kunnen bijdragen aan een groenere toekomst.

Het Energie Erlebnis Zentrum biedt ook een breed scala aan hands-on activiteiten en experimenten. Ontdek de 360° Bioscoop en laat je bewonderen door de energie om je heen. Daarnaast kunnen kinderen bijvoorbeeld hun eigen windmolen bouwen en deze laten draaien met behulp van hernieuwbare energie. Volwassenen kunnen deelnemen aan workshops over energie-efficiëntie in huis en leren hoe ze hun energieverbruik kunnen verminderen. Bezoek ook de energietuin en ontdek spannende buiten experimenten; slinger, draai, pomp en beweeg. 

Er is ook een cafetaria aanwezig waar je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten en een cadeauwinkel waar je souvenirs kunt kopen om je bezoek te herinneren.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Energie Erlebnis Zentrum

 

Scroll naar boven