Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

35% korting Beerze Bulten nu entree maar €4.90 pp

4.90

Entreeticket indoorspeelparadijs het Giga Konijnenhol €4.90

Artikelnummer: 62c18210f9a7 Categorie: Tag:

Entreeticket indoorspeelparadijs het Giga Konijnenhol voor maar €4.90 bij Tripper.nl

Koop je tickets voor indoorspeelparadijs Giga Konijnenhol met [korting] korting. Gratis toegang voor begeleiders en kinderen t/m 1 jaar. Mobiel scanbaar.

Beleef de mooiste avonturen in indoorspeelparadijs het Giga Konijnenhol in Beerze, vlakbij Ommen. Het Giga Konijnenhol is in 2017 compleet vernieuwd en uitgebreid en biedt verschillende mogelijkheden. Kinderen kunnen in dit indoor speelparadijs heerlijk rondrazen maar ook hun creativiteit kwijt. 

In indoorspeelparadijs het Giga Konijnenhol hoef je je nooit te vervelen. En het mooiste is dat het onder de grond is, net als een echt konijnenhol. Spring, klauter en klim in het huis van Bultje het konijn! Lekker klimmen in de hoge toren en hard naar beneden suizen door de glijtube. Of je uitleven in de ballenbakken, op het springkussen of op de klimwand. Ben je niet bang voor hoogtes? Klim dan in de netten van 10 meter hoog en glijd naar beneden via de nettenglijbaan. Bovenin de bounce netten kun je ook spelen met giga grote speelballen. Moe van al dat klimmen en klauteren? Dan neem je met je vriendjes plaats achter de knoppen van de UFO en stijg je op terwijl papa en mama genieten in de heerlijke lounge.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van het Giga Konijnenhol.