Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

34% korting Powerarea nu entree maar €22.50 pp

22.50

2 Heats Karten bij Powerarea in Vaals €22.50

Artikelnummer: 24be03d3e262 Categorie: Tag:

2 Heats Karten bij Powerarea in Vaals voor maar €22.50 bij Tripper.nl

2x 10 minuten karten bij Powerarea met [korting] korting. 4 maanden na aankoop geldig. Vanaf 6 jaar en minimale lengte van 1,20 meter. Mobiel scanbaar.

Zin om een potje te racen? Dan ben je bij Powerarea in Limburg aan het juiste adres. Kom 2 heats karten op de indoor kartbaan van Powerarea en versla jouw vrienden! Aan het ontwerp van de kartbaan is veel tijd besteed. Met als resultaat een kartbaan van circa 1.000 meter lang, mooie bochten, rechte baandelen, twee verdiepingen en een tunnel. Aan het einde van de heats kun je bij de bar de tijden ophalen. 

Naast karten in Limburg, biedt Powerarea nog meer activiteiten aan. Met een gevarieerd aanbod aan indoor-activiteiten is er voor een ieder wat te beleven in het Limburgse Heuvelland! Probeer te ontsnappen uit één van onze escape rooms of kom gezellig bowlen. Daag je vrienden uit voor een paintball of lasergame battle. Kom langs en geniet van wat Powerarea allemaal te bieden heeft!

Bereikbaarheid

Powerarea heeft een eigen parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Powerarea.