Uitverkoop!

34% korting Next Nature nu entree maar €9.50 pp

9.50

Entreeticket RetroFuture in het Evoluon in Eindhoven €9.50

Artikelnummer: 0f501b388cea Categorie: Tag:

Entreeticket RetroFuture in het Evoluon in Eindhoven voor maar €9.50 bij Tripper.nl

Bezoek de eerste grote tentoonstelling over de eeuwige toekomstdromen van de mensheid met [korting] korting. Geldig t/m 1 maart 2024. Mobiel scanbaar.

RetroFuture

Laat je meevoeren naar de toekomst van gisteren met RetroFuture. Wie de wereld naar zijn hand wil zetten moet vooruitkijken, de toekomst in. Veranderingen en vernieuwing worden in gang gezet door mensen die geloven dat de wereld beter of anders kan. Het zijn de kunstenaars, ontwerpers wetenschappers en grootdenkers die tastbaar maken wat anderen nog niet zien. RetroFuture is ’s werelds eerste grote tentoonstelling over de toekomst van het verleden. Wat gisteren vreemd, onwennig en kunstmatig was, is vandaag vertrouwd of zelfs natuurlijk.

In tien tunnels vol fictie en feiten zijn de visioenen van de toekomstdenkers van gisteren te zien, te ervaren en te voelen. De idealisten en de doemdenkers, de wetenschappers en de dromers. 

Wat kortgeleden nog behoorlijk vreemd leek, is vandaag vertrouwd (denk aan beeldbellen). Wat vroeger onvoorstelbaar was, is nu normaal (denk aan vliegen). Veel toekomstvisioenen bleven sciencefiction (denk aan tijdreizen). Wat betekend dat voor hoe we vandaag naar de toekomst kijken? Wat kunnen we leren van de toekomstdenkers van gisteren?

Wil je tijdens je bezoek wat eten en drinken? Dit kan in restaurant NEXT wat zich bevindt naast de lounge van Het Evoluon. Er is ook een espressobar die te vinden is op de begane grond.

Spaceframing

Ontdek een wereld van toekomstig voedsel zoals je het nog nooit hebt gezien! Spacefarming onderzoekt het potentieel van het verbouwen van voedsel in de ruimte en onderzoekt manieren waarop deze baanbrekende prestaties kunnen bijdragen aan oplossingen in het hier en nu op de Aarde.

Stap binnen in de adembenemende tentoonstellingsruimte, waar in aantrekkelijk vormgegeven koepels een overvloed aan verrassende ideeën en innovaties herbergen, afkomstig van wetenschappers, technologen, boeren, ontwerpers, filosofen, makers en kunstenaars. Dompel jezelf onder in alternatieve culinaire mogelijkheden en ontdek de spannende ontwikkelingen die ons te wachten staan op het gebied van voedsel.

Bereikbaarheid

Het Evoluon is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Neem de trein naar Eindhoven Centraal of Eindhoven Strijp. Je kunt dan met een deelscooter of fiets naar Het Evoluon. De bus stopt precies voor het Evoluon. Gebruik de 9292 reisplanner voor het beste advies met het openbaar vervoer. Met de auto is Het Evoluon ook goed bereikbaar. Vanaf de snelweg rijd je direct naar de gratis parkeerplaats.

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Het Evoluon en RetroFuture

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: