Uitverkoop!

34% korting Freezlab Amsterdam nu entree maar €12.50 pp

12.50

Massage Experiece bij Freezlab in Amsterdam €12.50

Artikelnummer: 2828fb2da473 Categorie: Tag:

Massage Experiece bij Freezlab in Amsterdam voor maar €12.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting voor een Massage Experience bij Freezlab in Amsterdam. 3 maanden geldig. De sessie duurt 20 minuten.

Creëer meer balans tussen lichaam en geest met de revolutionaire massage sessie. De sessie duurt 20 minuten en biedt een verscheidenheid aan massagetechnieken met ieder zijn eigen effect op het fysieke en mentale welzijn.

Bij Freezlab kun je alleen of samen genieten van een massage. Freezlab biedt 10 soorten massages en je ervaart de massage alsof deze gegeven wordt door een professionele masseur. Een ultieme high-tech ontspanningsmassage zonder fysiek contactmoment. Bij aanvang van de massage krijg je uitleg van het 3D Relax Capsule systeem. Deze geavanceerde bodyscanfunctie leest met sensoren de contouren van je lichaam waarna het massageprogramma naar keuze zal starten.

Je ontvangt van Freezlab een “quiet comfort” koptelefoon waarmee je zelf kiest voor rustgevende muziek, een geleide meditatie of even helemaal niets. Ook krijg je een oogmasker en een deken om warm te blijven tijdens de massage. Er zijn geen fysieke contactmomenten en je kunt je kleding aanhouden, op je schoenen na. We raden je wel aan om makkelijke, loszittende kleding te dragen tijdens de sessie. De stoelen zijn voorzien van antibacterieel leer en worden uiteraard na iedere sessie extra gereinigd.

Bereikbaarheid

Freezlab is gevestigd in het Olympisch Stadion in Amsterdam en is goed te bereiken met zowel de auto, openbaar vervoer en de fiets. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Freezlab. 

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: