Aanbieding!

34% korting entree A’DAM LOOKOUT

14.50 9.50

Korting tickets A’DAM LOOKOUT vandaag maar €9.50 ipv €14.50

Artikelnummer: 8192eaf8d05a Categorie: Tag:

Beschrijving

Koop nu tickets voor A’DAM LOOKOUT met 34% korting, betaal vandaag maar €9.50 ipv €14.50 voor een toegangsbewijs bij Tripper.nl

Entreeticket A’DAM Lookout

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 28 februari 2021. Gratis voor kinderen t/m 3 jaar. Mobiel scanbaar.

Aan het rijtje Eiffeltoren, Berliner Fernsehturm en London Eye is de Nederlands uitkijk-icoon A’DAM LOOKOUT toegevoegd. A’DAM LOOKOUT. A’DAM LOOKOUT is een observatiedek met een ongeëvenaard panoramisch uitzicht over Amsterdam. Je kunt het historische centrum van de stad zien, de dynamische haven, het unieke polderlandschap en je kunt de beroemde grachten spotten die onderdeel zijn van de UNESCO werelderfgoedlijst. De interactieve tentoonstelling over Amsterdam’s geschiedenis en cultuur geeft achtergrond informatie bij wat je allemaal ziet vanaf de A’DAM Toren.

Op het dak van A’DAM Toren prijkt ‘Over The Edge’: Europa’s hoogste schommel. Daredevils en thrillseekers schommelen op 100 meter hoogte heen en weer over de rand van de toren met Amsterdam onder hun voeten. Geniet van het ongeëvenaarde uitzicht over onze hoofdstad terwijl de adrenaline door je aderen stroomt.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van A’DAM LOOKOUT.