Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

34% korting Dierenpark Amersfoort nu entree maar €17.15 pp

17.15

Entreeticket Dierenpark Amersfoort €17.15

Artikelnummer: 0d451d6b7b91 Categorie: Tag:

Entreeticket Dierenpark Amersfoort voor maar €17.15 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 juli 2022. Gratis voor kinderen t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar.

In DierenPark Amersfoort klauter je onder, boven en tussen de dieren. Hier hoef je niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Glij langs de hyena’s, vaar tussen de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder de grond. Je steekt wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je kop!

Klim samen met de brilberen naar hoge boomtoppen, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s en bezoek de reusachtige olifantenfamilie. Via een mysterieuze leeuwenkerker kom je bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen en duik je op tussen de prairiehondjes. In het park lijkt het alsof je midden tussen de dieren staat. Zo sta je zomaar op een neuslengte afstand van de tijger, hangt er een luiaard boven je hoofd in een donkere jungle en komt een grote gier je tegemoet vliegen.

Schuilt in jou een stoere avonturier? Raap dan al je moed bij elkaar en ontdek het Dinopark. Daar kom je ruim 70 levensgrote dino’s tegen. Pas op voor de T-rex! Beleef met je papa, mama, opa, oma en vriendjes onvergetelijke ontmoetingen met onze dierbewoners terwijl je lekker ravot. DierenPark Amersfoort beleef je midden in het land, midden in het bos! Bekijk hier de plattegrond van DierenPark Amersfoort. 

Nieuw: Kwetterterp in DierenPark Amersfoort

Vanaf de voorjaarsvakantie bezoek je de Woudwachter op de Kwetterterp in DierenPark Amersfoort. De Woudwachter is gek op de Nederlandse natuur, maar in het bijzonder op Nederlandse vogels. Boven op zijn terp ontdek je spelenderwijs alles over onze fluitende vrienden, terwijl de vogels om je heen kwetteren. Op de Kwetterterp kom je erachter hoe leuk en belangrijk het is om je tuin en balkon ‘vogelvriendelijk’ in te richten. De Kwetterterp, ontwikkeld in samenwerking met de Vogelbescherming, vind je in het Woud dat volledig in het teken staat van de Nederlandse natuur. Hier ontdek je onder andere wolven en dassen, maar beleef je ook waterpret in en rondom de Bosbeek.

Bereikbaarheid

Het park beschikt over een eigen parkeerterrein, een parkeerkaart kost €9,50. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van DierenPark Amersfoort.