Uitverkoop!

34% korting Boudewijn Seapark nu entree maar €19.50 pp

19.50

Entreeticket Boudewijn Seapark €19.50

Artikelnummer: 1d744adb71f3 Categorie: Tag:

Entreeticket Boudewijn Seapark voor maar €19.50 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig van 28 oktober t/m 5 november 2023. Gratis voor kinderen kleiner dan 85 cm. Mobiel scanbaar.

Geniet van de dolfijnenvoorstelling “EchoMaris” en maak kennis met één van de bijzonderste diersoorten van onze oceanen, de tuimelaar dolfijn. Laat je in deze pakkende live beleving verrassen door hun kracht, elegantie en buitengewone talenten. Dankzij wondermooie natuurbeelden op een gigantisch videoscherm maak je kennis met hun onderwaterwereld en de andere dieren die daar wonen. Maar deze voorstelling maakt je ook bewust van hun bedreigingen, de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen… Luister mee naar de echo van de zee, EchoMaris!

In het zeeleeuwentheater ga je samen met imposante zeeleeuwen mee op wereldreis. Ontdek de leefwereld van Californische zeeleeuwen in deze boeiende, educatieve presentatie vol verrassingen! Ga ook langs bij de prachtige zeehondenlagune midden in ons groen park en ontdek alles over één van de bekendste inwoners van onze Noordzee.

Boudewijn Seapark biedt niet alleen voorstellingen. Het pretpark heeft ook 20 outdoor attracties zoals de coole familiecoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria, of de reuzengrote speeltuinen.

Leef je met de hele familie uit op de overdekte schaatsbaan van maar liefst 30 op 60 meter groot! Kinderen kunnen gebruik maken van Bobby de Schaatshulp als leuke slee of als evenwichtsteuntje!

Regenachtig weer? Dan zorgt Bobo’s Indoor met 10 overdekte attracties voor urenlang speelplezier!

Bereikbaarheid 

Je kunt bij Boudewijn Seapark de auto parkeren tegen betaling. Een parkeerticket kost €8 per auto. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Boudewijn Seapark.

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: