Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

33% korting Tarzan en Jane nu entree maar €8.00 pp

8.00

Entreeticket binnenspeeltuin Tarzan & Jane €8.00

Artikelnummer: 8bd9b7b6f713 Categorie: Tag:

Entreeticket binnenspeeltuin Tarzan & Jane voor maar €8.00 bij Tripper.nl

Koop je tickets met [korting] korting. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar. Gratis toegang volwassen en kinderen t/m 1 jaar.

Bij Tarzan & Jane raak je nooit uitgespeeld. 4000 m2 speelplezier, 4 verdiepingen en ontelbare herinneringen. Tarzan & Jane is de grootste binnenspeeltuin van Limburg en omstreken! Bovendien kunnen kids (én ouders) zich bij Tarzan & Jane ook helemaal uitleven in de beestige buitenspeeltuin. 

Een hindernissenparcours, lasershooting, snowglider, klimvulkanen, springkastelen… In de binnenspeeltuin ontdek je te veel topattracties om op één dag te doen. Je vindt er Xl-glijbanen tot 9 meter hoog, de langste indoor rodelbaan van de Benelux  en een game room met flipperkasten en meer. 

Waterspraypark 

Bij mooi weer kunnen de kids heerlijk spelen in het waterspraypark met waterspringtouwen, slingerende emmers, waterkanonnen en veel meer! 100% veilig voor de kids, dus 100% rustig genieten voor de ouders. Vergeet geen zwemkleding en een handdoek mee te nemen! 

Let op! Het waterspraypark is enkel geopend bij mooi weer. 

Bereikbaarheid

Er is een ruime gratis parkeerplaats voor de deur. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Tarzan & Jane.