Uitverkoop!

33% korting Street Jump Breda nu entree maar €8.00 pp

8.00

Entreeticket 1 uur jumpen bij Street Jump Breda €8.00

Artikelnummer: 47cbe7489a48 Categorie: Tag:

Entreeticket 1 uur jumpen bij Street Jump Breda voor maar €8.00 bij Tripper.nl

1 uur jumpen bij Street Jump Breda met [korting] korting. 3 maanden geldig. Direct beschikbaar

60 minuten vrij rond springen, van de ene trampoline op de andere trampoline. Welke vette tricks kan jij laten zien aan je vrienden? Er zijn maar liefst 10 verschillende area’s. Zoals de Big Airbag Area, Jump Caroussel Area, Ninja Parkour Area en Climbing Wall Area. Daarnaast kun je over grote obstakels heen springen. Deze trampolinevelden zijn geschikt voor ieder niveau. Street Jump Breda biedt professionele trampolines, die geschikt zijn voor personen tot 130 kilo. Naast het jumpen kan er ook worden genoten van een hapje en een drankje in onze gezellige lounge bar.

Jumpsokken

Tijdens het jumpen is het verplicht om jumpsokken te dragen. De jumpsokken hebben super grip en zijn speciaal gemaakt om veilig te kunnen jumpen. De sokken kunnen worden gewassen in de wasmachine en zijn de volgende keer weer te gebruiken. 

Minimale leeftijd

De minimale leeftijd voor het betreden van de trampolines tijdens de Vrij Jump-sessies is 7 jaar. In het geval van twijfel, kan er gevraagd worden naar je legitimatie. 

Bereikbaarheid

Je kunt de auto gratis parkeren bij Street Jump Breda. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Street Jump Breda. 

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: