Aanbieding!

33% korting entree Movie Park Germany

29.50

Korting tickets Movie Park Germany vandaag maar €29.50 ipv €44.00

Artikelnummer: 2b34c2da09c8 Categorie: Tag:

Beschrijving

Koop nu tickets voor Movie Park Germany met 33% korting, betaal vandaag maar €29.50 ipv €44.00 voor een toegangsbewijs bij Tripper.nl

Ontmoet je favo animatiehelden bij attractiepark Movie Park Germany

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig van 27 maart t/m 4 juli 2021. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar.

Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands Familiepretpark Nr. 1 vlak over de grens in Bottrop!

In het nieuwe themagebied ‘Adventure Bay’ kunnen kleine en grote fans van de geliefde tv-serie PAW Patrol hun vierbenige helden van dichtbij beleven. In het grootste Nickland van Europa komt de succesvolle kinderserie tot leven in de nieuwe attracties met coole reddingsvoertuigen, veel interactieve ontwerpen en heel veel PAW Patrol-fotopoints en meet & greet mogelijkheden.

Ontdek de triple launch achtbaan ‘Star Trek: Operation Enterprise’ of ga op het spoor van bovennatuurlijke levensvormen in de nieuwe waterattractie ‘Area 51 – Top Secret’. 

Wil je actie en adrenaline, stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de‘High Fall’, of draai in de ‘MP Xpress’ loopings zonder vaste grond onder je voeten. Spring in de indoor-achtbaan ‘Van Helsing’s Factory’ voor een bloedstollende vampierjacht door het donker! En bezoek ‘Crazy Cops – The Action Stunt Show’, voor nog meer stunts, spektakel, humor en explosies.

Halloween Horror Festival

Enge muziek, dichte mist en veel zombies en monsters zullen binnenkort weer op de loer liggen in de donkerste hoeken van Movie Park Germany! Want het Halloween Horror Festival zorgt ook in 2020 voor nieuwe enge verrassingen. Als vanaf oktober de volle maan boven de Horrorwood Studio’s in het grootste film- en themapark van Duitsland rijst, worden er weer meer dan 280 monsters losgelaten.

Dit jaar zorgen het nieuwe horrorhuis The Curse of Chupacabra en de nieuwe interactieve Laser Walkthrough Secrets of St. Elmo voor nieuwe bevoorrading op het duivelse attractiemenu. Door het grote succes van de afgelopen jaren zal Movie Park opnieuw met 23 evenementendagen aan de start gaan. In totaal acht horrorlabyrinten en drie scare zones zullen de gasten weer koude rillingen over de rug bezorgen. Het Halloween Horror Festival vindt elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag plaats vanaf 1 oktober tot en met 1 november 2020. 

Voor alle gezinnen biedt Movie Park Germany in Nickland opnieuw het populaire Kinder-Halloween aan. Veilig griezelplezier heeft hier prioriteit: de hygiënemaatregelen worden specifiek versterkt en er ontstaat meer ruimte tussen de verschillende Halloween-activiteiten.

*Horrorhuizen en horrorlabyrinten zijn niet gratis te bezoeken. De enige uitzondering hierop is de outdoor-maze “Campout“. 

Bereikbaarheid 

Movie Park Germany is het beste te bereiken met de auto, maar ook met het openbaar vervoer prima te doen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Wanneer je met de auto komt, kun je voor €7 parkeren op het naastgelegen parkeerterrein. Parkeertickets kunnen worden gekocht bij de kassa, bij de automaten direct bij de hoofdingang of online via de website van Movie Park Germany. 

Kijk voor meer informatie op de website van Movie Park Germany.