Aanbieding!

33% korting entree Het Verzetsmuseum

12.00 8.00

Korting tickets Het Verzetsmuseum vandaag maar €8.00 ipv €12.00

Artikelnummer: 7bf9f63caf71 Categorie: Tag:

Beschrijving

Koop nu tickets voor Het Verzetsmuseum met 33% korting, betaal vandaag maar €8.00 ipv €12.00 voor een toegangsbewijs bij Tripper.nl

Ontdek alles over de oorlogstijd bij het Verzetsmuseum Amsterdam

Koop je tickets met [korting] korting. Na aankoop 4 maanden geldig. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 6 jaar.

In het Verzetsmuseum Amsterdam bevind je je in een decor van nagebouwde straten die de sfeer van de oorlogsjaren uitbeelden. Authentieke voorwerpen, foto’s, documenten, film- en geluidsfragmenten vertellen de geschiedenis van mensen in oorlogstijd. Het museum heeft verschillende tentoonstellingen, waaronder de expositie over Nederlands-Indië, Nederland in de Tweede Wereldoorlog en Mode op de bon. Speciaal voor kinderen is er het Verzetsmuseum Junior waar je kennis maakt met kinderen die de oorlog hebben meegemaakt. Bekijk hier alle exposities. 

Verzetsmuseum Junior 
Reis terug in de tijd en leef mee met Eva, Jan, Nelly en Henk, die als kind de oorlog hebben meegemaakt. Kinderen leren via hen meer te weten over het dagelijks leven, de jodenvervolging, het verzet en hoe het was om in een NSB-gezin te leven. Bij de balie van het museum zijn speurboekjes te verkrijgen.  

Bereikbaarheid

Je kunt het Verzetsmuseum bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Plan je reis via Google Maps