Meteen naar de inhoud
Aanbieding!

33% korting Brand Bierbrouwerij nu entree maar €9.95 pp

9.95

Brand Bier Beleving bij Brand Bierbrouwerij in Wijlre €9.95

Artikelnummer: c625f3e59c22 Categorie: Tag:

Brand Bier Beleving bij Brand Bierbrouwerij in Wijlre voor maar €9.95 bij Tripper.nl

Entree Brand Museum + bierproeverij bij Brand Proeflokaal met [korting] korting. Geldig t/m 31 maart 2022. Gratis t/m 6 jaar.

Laat je onderdompelen in de wereld van Brand bij de Brand Bierbrouwerij. Ontdek de oudste brouwerij van Nederland (sinds 1340) en maak kennis met de eeuwenoude geschiedenis van het bier waar Limburg trots op is. Wist je dat Brand Pilsener voor het tweede jaar op rij verkozen is tot beste pils van Nederland? Beleef hoe Brand nog elke dag met passie en liefde voor het vak wordt gebrouwen en leer alles over het brouwproces. De Brand Bier Beleving start én eindigt in het BrandProeflokaal. Dé plek waar het Brand-DNA het beste tot z’n recht komt. Waar je de échte Limburgse gastvrijheid van Brand zelf kunt ervaren en waar je alle Brand bieren het beste kunt proeven. Proost op ’t goeie leven! 

Het arrangement bestaat uit een glas Brand Pilsener, bezoek aan het Brand Museum en proeverij van 3 Brand Speciaal bieren in het Brand Proeflokaal. 

Bereikbaarheid

Parkeren (ook voor groepen per touringcar) kan bij het Van Wachtendockplein. Gelegen op slechts 5 minuten loopafstand van de Brand Bierbrouwerij. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Brand.