Uitverkoop!

32% korting Museumfoto Amsterdam nu entree maar €20.00 pp

20.00

Fotoshoot in kostuum bij Museumfoto Amsterdam €20.00

Artikelnummer: 1230d0eb5575 Categorie: Tag:

Fotoshoot in kostuum bij Museumfoto Amsterdam voor maar €20.00 bij Tripper.nl

Museumfoto Amsterdam met [korting] korting. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar. Je ontvangt 2 afdrukken (10×15 cm) en 2 originele bestanden (4 MB) per e-mail.

Word zelf een meesterwerk, het leukste souvenir na een dagje Amsterdam. In Amsterdam is het bezichtigen van de Hollandse meesters natuurlijk een absolute ‘must’. Maar wat als je zelf een meesterwerk kan worden? Bij Museumfoto heb je binnen 10 minuten een meesterwerk en een geweldige herinnering aan Amsterdam in handen! Eigenaar Peter verwelkomt je in de knusse fotostudio aan De Nieuwe Kerk, 10 meter van de Dam.

Leg jezelf vast als meesterwerk

Bij Museumfoto kom je gegarandeerd lachend weer naar buiten; jezelf terugzien op een direct afgedrukte foto als “Het melkmeisje” of als “Het meisje met de parel” van Vermeer, als het zelfportret van Rembrandt, of als “De vrolijke drinker” van Frans Hals is gewoon heel leuk. Naast eenpersoonsportretten behoren ook duofoto’s (in dezelfde of diverse kledij), of zelfs groepen tot de mogelijkheden. Een bezoek aan Museumfoto is dus zeer geschikt als teamuitje, familieportret of afsluiter van een vriendinnenmiddag. Peter weet van iedereen een mooi kunstwerk te maken. Alle foto’s en postkaarten krijgen een gouden verpakking.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Museumfoto Amsterdam. 

Scroll naar boven
%d bloggers liken dit: