Aanbieding!

32% korting entree Bobbejaanland

39.50 26.90

Korting tickets Bobbejaanland vandaag maar €26.90 ipv €39.50

Artikelnummer: 79f463655dc9 Categorie: Tag:

Beschrijving

Koop nu tickets voor Bobbejaanland met 32% korting, betaal vandaag maar €26.90 ipv €39.50 voor een toegangsbewijs bij Tripper.nl

Gillen, chillen en genieten in attractiepark Bobbejaanland

Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 30 juni 2021. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 1 meter.

Als we zeggen dat Bobbejaanland iedereen kan entertainen, dan liegen we niet. Dit seizoen laten we je gillen op de rollercoasters, kan je chillen in lollige waterattracties en kan je genieten van een flinke portie live entertainment.

Kom je voor de échte adrenalinekick? Dan is de gloednieuwe Triple Launch Coaster jouw ding! Je duikt meer dan 40 meter, maakt 4 inversies onderweg en haalt een topsnelheid van meer dan 106 km/u. Daarmee is “Fury” de snelste coaster in de hele Benelux! Over een wervelwind gesproken.

Nog niet genoeg gehad? Go wild op de Typhoon, verwissel boven met onder in de Sledge Hammer, of draai helemaal dol in de Naga Bay! Heb je nood aan wat verfrissing? Trek naar de Indiana River of de Wildwaterbaan: het beste van een kick en wat afkoeling gecombineerd.

Om iedereen te beschermen vraagt Bobbejaanland deze maatregelen op te volgen

  • Ontsmet regelmatig je handen
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Neem plaats aan de groene wegmarkeringen
  • Volg de pijlen 
  • Mondmaskers dragen wordt sterk aanbevolen en zijn verplicht indien de 1,5 meter niet wordt gegarandeerd

Bereikbaarheid 

Het pretpark is gevestigd in België, een klein uurtje rijden vanaf Eindhoven. Raadpleeg Google Maps of 9292.nl voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan op de zeer ruime naastgelegen parkeerplaats. Je kunt een parkeermunt voor €9 kopen aan de kassa aan de ingang van het park.

Kijk voor meer informatie op de website van Bobbejaanland